1/22/2008

Bakåt och framåt...

...har jag tänkt och scrappat. Ett bokslut för 2007 och en förhoppning inför det kommande året. Har kämpat för att få till fotograferingen på de båda, men har helt enkelt inte lyckats. Särskilt {08} kommer INTE till sin rätt tyvärr.
Hur som gillar jag båda SKARPT, 2007 för att det var så himla kul att göra ett bokslut och 08 för att jag tycker att den blev vacker och betyder mycket för mig. Båda är DT-bidrag för AnnasScrapbooking.


För övrigt tycker jag att SJ är ett j***a skitföretag.

1/21/2008

Ute på vift...

...har jag varit med ett gäng mer eller mindre vilda (och höggravid[a]) brudar. Gammeltanten hade kul kan jag säga. Det blev Stockholm tur och retur i rökig plysch-passat med ett antal stopp på vägen. Favoriten var äventyret med diesel och swingers. En upplevelse. Som sagt. Och Formex var häftigt. Det finns gaaanska mycket trevliga prylar därute... Och en del kommer till en butik nära mig... LOL!

Det finns också en och annan rolig teknik att upptäcka. Har försökt stå emot Tim Holtz (jag menar det blir ju lätt lite fånigt med en tupp i hönsgården som alla springer efter, dessutom har han korviga fingrar) men jädrans vad den karln kan... Så nu ger jag upp. Men jag kommer ALDRIG att sälla mig till de 1500-2000 som ger kommentar på hans blogginlägg så fort han yttrar sig. ALDRIG. Det är Ullis som gillar Tim Holtz. Hehe hee.

Tagen är till en utmaning i en COF - Jag är...


Sen ett mycket snabbt kort som jag inte bestämt om jag gillar än. Vad tycker du?



1/15/2008

Oj, oj, oj - var ska jag börja???

There has been a lot of fun stuff going on the last two days. First and foremost a bunch of people, (well, four) have granted me the "You make my day award" which made me totally excited and happy!

The award is:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

There are a LOT of wonderful blogs on my daily tour and here are ten beautiful blogs
http://lilybeanpaperie.typepad.com/ - the most WONDERFUL cards!!!

Another GREAT thing - actually totally AMAZING is that my mum and dad are giving me the fee for the two day course and crop event Scrapevent of Scandinavia http://www.scrapevent.se/ . I am so excited that I really don't know what to say, but thanks and it will be a blast! Wohooo!!!

I have also made a card which I think turned out really great. It's for my Niece who turns 3 next week. Bright colors and some sparkle is what a three year old woman needs! And a dragon. I tried to scraplift this week's card jacked on Kort i fokus, but I didn't do a very good job. BUT the card was such a great inspiration.



1/10/2008

Ät mer fisk!


Hör man ju hela tiden. Så jag gick med i en fisk-recept-swapp. Jag kör mitt hederliga gamla recept på lax med lime och vitlök fast i ny klädsel. Limesås finns på dold tag. Det är så jäkla gott (tips till alla som läser!) Nu får jag nog ta och lägga Prima-journalingpappren på hyllan ett tag. Har använt dom massor (också på en LO som jag inte kan lägga ut riktigt än) och någonstans så blir man ju tjatig...


För övrigt tycker jag att vädret är rätt uselt.

1/06/2008

Partypingla


Månadens första DT-bidrag till AnnasScrapbooking. Det här är min brorsdotter på kryssning för att fira min svägerskas 30-årsdag. Mycket dans och godis blev det... Rusty Pickles papper och stämplar passade bra tycker jag med tanke på klänningen...


Idag har jag och sonen åkt snow racer, haft snöbollskrig och byggt en snögrotta. Lite snö (eller mycket i det här fallet) är så KUL!!!

1/04/2008

Nyårskort


Jaha, nu är helgerna över. Vi har haft fantastiskt trevligt även om jag fick årets första migrän på nyårsdagen (aningen självförvållat, så viktminskningslöftet ökades på med löfte om ett vitt år - och då pratar jag inte om vitvin som förra året).

Ett litet nyårskort hann jag påta ihop i mellandagarna, annars har det varit svårt att få till scrappandet. Jag har åter gett mig på cleartekniken. Det blir ju häftigt, men det är och förblir svårt. Det här är jag dock jättenöjd med.
Har deltagit i http://www.svenskscrapbooking.se/ månadsutmaning med det. Omröstning pågår och jag har chans att sluta på en tredjeplats så det är ju jätteroligt. Dessutom vann jag veckoutmaningen med min LO Frihet (se nedan) där och kommer att få ett litet pris från http://www.katscrap.se/ .

I övrigt har jag mest brottats med datorer. När de fungerar - som nu - är de ju världens mest underbara uppfinning. MEN... Min laptop kraschade. Arbetet gick att rädda men ALLA bilder är borta (och nej, jag har bara TÄNKT spara ner dom) all E-post, alla adresser, all musik... Men arbetet är ok. En ny dator har inhandlats *ÄLSKAR* men innan jag fick bredbandet att fungera. Puhhhh. Jag känner grabbarna på Glocalnet rätt väl nu... Igår fick jag ordning på allt. Mitt problem just nu är att jag fått konkurrens om datorn då sonen fick datorspel till julklapp och maken snöat in på mahjong. Och det är ju trots allt hans dator med...