5/04/2008

Evigheter...

...har förflutit sedan jag senast uppdaterade. MYCKET har hänt. Jag har varit på historikernas julafton Svenska Historikermötet i Lund, scrapparnas julafton Scrapevent of Scandinavia (wohoooo!!!!) och försökt hinna med jobb och familj och annat smått och gott och det har gått i en jädrans fart. Ligger typ efter med allt. Denna helg har vi besök så nu passar jag på att uppdatera mig lite medan de fortfarande sover.

En DT-påse för april från http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/ landade precis innan eventet, den innehöll coola Jenni Bowlin-papper. Här är mitt första försök. Majs påse innehöll Fancy Pants, och jag har tjuvstartat lite på det också med en av de nyinkomna Magnoliastämplarna. Men framför allt med Fancy Pants clear-detaljer. LÖV them.
En annan rolig sak också - JAG VANN en ATC-crop IGEN!!! WOHOOO! Denna gång när KortiFokus ettårsfirade! JÄTTEKUL är det! Grisiga ATC blev det och dom såg ut såhär:

6 comments:

Anonymous said...

Så läckert! Badbarnen tycker jag förstås är allra bäst!! Du kan verkligen få ihop det. Pappersval och övrigt är ju helt perfekt.
Kram

Anna said...

Tjoho vad fint det blev!!!!!!!

VeronikaP said...

Grattis till vinsten och vilka fina LO´s/kort du har gjort!! Bravo!!

Tesa said...

Grattis till vinsten. Kul att se lite livstecken från dig. Jättesnygga Lo:s. Hoppas du kan dyka upp på någon träff innan sommaruppehållet. Kram Tesa

Agneta said...

Grattis till vinsten!

Du har gjort väldigt fina grejer. Tack för titten! :)

Lisbet said...

Känner mig lite som en skurk för jag har tagit mig lite tid för en bloggrunda. Känner att jag behöver få lite mer input från andra, hur just du har fått ihop dina alster med färger och form. Det är bara så underbart att få tillfälle att insupa och låta sig inspireras. Ha en skön torsdag.