4/20/2008

Barn...

...är kul, men det tar på krafterna!!! Vi blev hastigt och inte så lustigt barnvakt åt brorsbarnen då deras mamma är sjuk och inlagd. J får göra det stora jobbet måste erkännas och han leker så det står härliga till. Det är full fart och jag är INTE van märker jag. Så det är nog nyttigt och det ÄR roligt!!! Vi har busat, shoppat och scrappat. Jag och R hade grimasch-tävling. R vann!
Kort i fokus har cyber crop denna helg och jag hade tänkt att få lite kort gjorda. Pyssla gjorde vi hela eftermiddagen igår och barnen har gjort kort så det står härliga till. Själv, insåg jag snart, fick andra uppgifter - typ kontrollera kaos...

Visst är dom duktiga! J gjorde ett kort åt sin pappa som är ensam hemma och jobbar hela helgen. I gjorde ett kort till sin mamma och R gjorde ett kort till mig, men som hon sedan gav till farfar, men tror jag, slutligen ska skickas till mamma.
Gjorde ärkesnabba bokmärken till busfröna - hänglarna var målade sedan tidigare, så det var bara att smälla ihop, och dom blev glada. I målade genast en glad mun på sin!

1 comment:

Malin said...

Vilken härlig grimas!! Och jättefina kort och bokmärken!

Ha en härlig dag!