5/09/2008

Jag har en prickig son!!!

Vattkoppor är inte trevligt! Men nu är det snart över, hoppas jag. Jag har INTE fått fota, Jag vill inte bli scrappad PRICKIG skrek han när jag jagade efter honom med kameran i högsta hugg. Så det perfekta polka-dot-pappret som jag haft på lut får sparas till annat.

Han säger just nu de mest härliga saker. Senaste guldkornet är temat för min senaste LO där jag har försökt få själva journalingen i centrum. Vi satt i bilen förra veckan och på radion diskuterades sjuksköterskestrejken. Då sa J att han hoppades att de skulle få mycket lön för de har så himla nyttiga jobb. Jag sa nåt om att ja dom är ju nyttiga liksom många andra också är nyttiga. Självklart frågade han då: Har du ett nyttigt jobb, mamma? Där satt man på pottkanten ordentligt (självförvållat). Jag började mumla och svamla (för hur nyttig är jag i jämförelse??? Doktorand i ekonomisk historia om jordbruksutveckling kring sekelskiftet 1900). Då kläcker gullungen: Du är nyttig för mig, mamma.
Försökte få en solig, glad och lätt look, eftersom minnet är så lyckligt och soligt på något sätt. Papper och overlay och clearblommor är allt från Fancy pants och det UNDERBARA DT-kit vi fick från http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/ denna månad.

Var med i en bokmärkesswapp på Svensk scrapbooking för ett tag sedan och mina såg ut såhär:
Så en LO jag gjorde förra månaden i en utmaning i en COF

Nu ska vi spela monopol.

4 comments:

tesa said...

Vilka härliga kommentarer man får från de små. Underbart bokmärke. Trevlig helg.

Anonymous said...

Han är ju bara för mysig!! Jag längtar efter honom. Mycket fina LO
Kram

Anonymous said...

Tusen takk for kommentar i bloggen min!

Flotte saker du lager, her skal jeg følge med! ;)

VeronikaP said...

He, he... vilken underbar kommentar!!

Jag blev alldeles förtjust i ditt bokmärke, vad fint det är!!