6/17/2009

Beach -07

Sommaren 07 är för mig i huvudsak förknippad med regn, rusk och tält. Ingen bra kombination. Jag var sur. På många sätt och vis. Få bilder togs och ännu färre bilder från den semestern är scrappade (undantaget en regnruskig midsommarlayout som står att hitta HÄR för den som vill se mitt midsommarelände. Fast den var himla kul att göra!!!).

Men vid vår västkustsemester lättade molnen plötsligt under en kort men ack så fantastisk dag som vi spenderade vid stranden. Och när jag fick underbara sommarpapper från MME i mit A Page In Time kit för juni, så var det dags att plocka fram semesterbilderna!
Jag hittade bloggen Veckans skiss i samma veva och använde en av deras skisser - och jisses vad mycket fina skisser som finns där! :) Mycket skisser blir det...:)

Och nu har vi fått en ny utbildnings- och forskningsminister. Tjoho. Statsvetare är rätt trevliga varelser (lever ju ihop med en) och han uttryckte sig bokstavligen som att "värna ett klassiskt bildningsideal" i sin intervjuv. Betyder det att vi historiker kan få andas en stund?????? Intressant ska det bli!

Ha en trevlig onsdag!

2 comments:

Anonymous said...

Hej vännen! Oj, vilken härlig lo, helt underbara färger och dekorationer! Älskar alla strandfoton och J ser verkligen ut att trivas med det han gör! Jag har en hel del såna foton att scrappa då vi bor intill en stor underbar sandstrand.
Var in och kikade på skissen och du har verkligen gjort en fin tolkning av den!
Vill önska dig och din familj en riktigt trevlig och TORR midsommar i år! Den förra var ju inte direkt torr! hehe! ;-)
Den lo'n är helt underbar!

Kramisar från Susanne

Heather said...

Hi Tesa,

Your work is just simply gorgeous!!! I love what I have scrolled down and seen!!!

I am so looking forward to getting to know you and work with you on the Character Cafe DT!!!

I can not wait for the Blog Hop tomorrow night!!!

I was going to add your blog to my follow list but I do not see a list on here. I know there is a way to add them even if you do not have a list but I can not remember how!!!! Gotta figure that out!!!

Have a Great Day Tessa!!!

Heather