3/30/2008

Hur mycket kaffe...

...går det åt för att få Tesa speedad? Tja, betydligt mindre än de sex koppar espresso jag druckit idag... Hehehe! Gott är det, men mina betablockerare har fått en match som de inte kan vinna! I går köpte vi en espressomaskin och det är orsaken till alla överdrifter. Här är den, min lilla goding!!!
Annars har helgen varit mest jobb, och kaffet har väl hållit liv i mig. Föreläsningar, inlämning till handledare, fackmöten och seminarier nästa vecka tar ju knäcken på en! Dygnet har inte tillräckligt många timmar - och det blir INTE lättare av att man knycker en bara så där! Men lite tid har jag knyckt till att scrappa - en livsuppehållande nödvändighet.
Visst är han fantastiskt söt min pappa!!! Det här är definitivt ett favoritfoto på honom (och det finns faktiskt inte så jättemånga, han höll oftast i kameran), men det visar honom i en handling som varit ofta förekommande genom åren: Ge mig god mat! Den är till en utmaning på Svensk Scrapbooking där en jädrans massa olika svårigheter skulle övervinnas: Färgen lila, handskriven titel, akrylfärg, något utstansat, stämplat och en stjärna. Jag blev jättenöjd med titeln som är målad med DaisyD's metallic akrylfärg med krackerleringslack ovanför. SNYGGT (faktiskt!).

Slutligen en LO med mina nya BG papper, Boxer. Mmmmmm!!! Jag har använt en suverän skiss av Pia som du hittar på hennes blogg: http://piasdoodling.blogspot.com/

6 comments:

StrawberryPia said...

Ja det här med kaffe ja! hehe! Kan inte dricka kaffe efter 17:00 längre, då sover jag inte på hela natten! Är det ett ålderstecken tro?

Elzie said...

Här dricks det kaffe hela dan. + kvällen. Har ändå inga problem med att sova så vad kan det bero på då???
Ville informera dig om att jag till slut fått nog av webblogg. Nu kommer jag inte ens in och kan göra ett inlägg. anledningen är att dom bytt adress själva, men det ska ju inte drabba oss. Jag har haft en ordväxling med en karl där nu via mail *s*. så nu "skiter" jag i dom och lägger in min blogg på blogspot i stället. Det är samma adress annars. Synd att man inte kan lägga över HELA bloggen för det känns lite tråkigt att missa alla saker + kommentarer.
Hoppas du har en bra dag vännen.
Kram Elzie

Malin said...

Jättefina LO'n!!
Antar att det blir dåligt med sömn nu när ni har en såndär maskin haha ;P

Ying Pang, said...

beautiful creations

Anonymous said...

Nu börjar jag bli lite orolig, förstår inte hur du kan hinna med allt och få det så fint. Du kan tro att pappa blev snopen när han fick se sitt LO, han sa "va har hon scrappat mig". Förstår det där med kaffet, verkligen läcker bryggare. Igår åkte vi på världens aprilskämt av din son...
Kram

Karin said...

Oh, så mycket fint du gjort. Dina ATC och påsklayouten är mina favoriter.