4/29/2009

Dags att fira studenten

...och det är ju en finfin anledning att göra lite kort. Jag har fått underbara Maja Designpapper från Annas Scrapbooking att arbeta med och jag har börjat med att göra ett kombinerat kort och present"ask". Den är tillförsluten med de "oh så fiffiga" tunna magneterna från Basic Grey som gör att man kan gömma dem under pappret.

I kväll hade vi sista DT träffen hos Anna i Karlstad. I helgen slår affären igen och flyttar sitt pick och pack till Arvika. Webbutiken ligger där den ligger, men för att njuta Annas trevliga sällskap IRL får vi bilpoola hädanefter. Och det ska väl gå bra! Men oj vad jag kommer att sakna att bara kunna svänga förbi för att se och klämma och känna på nyinkommet och ta en kopp kaffe.

2 comments:

Anonymous said...

Hej! Jättefint kort/ask till en student och väldigt fiffigt! Så snyggt och välgjort som alltid vännen! Älskar dina alster och den här är inget undantag och mottagaren blir säkerligen jätteglad över att få ett sånt fint kort/ask av dig!

Önskar dig en trevlig valborg!!!

Kramisar från Susanne

ulrika_m said...

Oh så fint och fiffigt! Lycklig student som får det kortet. Håller med om att det känns lite trist med Annas så långt bort, men har hon pendlat varje dag så ska väl vi kunna ta oss dit lite då och då! Carpooling låter fint.