3/30/2008

Hur mycket kaffe...

...går det åt för att få Tesa speedad? Tja, betydligt mindre än de sex koppar espresso jag druckit idag... Hehehe! Gott är det, men mina betablockerare har fått en match som de inte kan vinna! I går köpte vi en espressomaskin och det är orsaken till alla överdrifter. Här är den, min lilla goding!!!
Annars har helgen varit mest jobb, och kaffet har väl hållit liv i mig. Föreläsningar, inlämning till handledare, fackmöten och seminarier nästa vecka tar ju knäcken på en! Dygnet har inte tillräckligt många timmar - och det blir INTE lättare av att man knycker en bara så där! Men lite tid har jag knyckt till att scrappa - en livsuppehållande nödvändighet.
Visst är han fantastiskt söt min pappa!!! Det här är definitivt ett favoritfoto på honom (och det finns faktiskt inte så jättemånga, han höll oftast i kameran), men det visar honom i en handling som varit ofta förekommande genom åren: Ge mig god mat! Den är till en utmaning på Svensk Scrapbooking där en jädrans massa olika svårigheter skulle övervinnas: Färgen lila, handskriven titel, akrylfärg, något utstansat, stämplat och en stjärna. Jag blev jättenöjd med titeln som är målad med DaisyD's metallic akrylfärg med krackerleringslack ovanför. SNYGGT (faktiskt!).

Slutligen en LO med mina nya BG papper, Boxer. Mmmmmm!!! Jag har använt en suverän skiss av Pia som du hittar på hennes blogg: http://piasdoodling.blogspot.com/

3/25/2008

Helgens skörd

Det har blivit en del scrappande under helgen! *Glad* Jag har tagit tag i mina swappar och gjort klart två ATC-omgångar och faktiskt skickat iväg rubbet (förutom de fyra som skall lämnas till Annas Scrapbooking senare idag). Det känns Görskönt!
Sen behövde jag ju göra lite kort att skicka med ATC-erna, och när jag rotade omkring i mina gömmor hittade jag en almanacka med 3D decoupage-älvor jag fått med någon tidning för evigheter sedan. Den högg jag in på och det var hur kul som helst. Jag har gjort en hel hög med sådana kort, här är tre exempel:
Spring greetings kommer jag att lämna in som mitt bidrag i månadstävlingen på Svensk scrapbooking. Alltid kul att delta i sådant!


Det var helgens skörd och jag är supernöjd att ha fått så mycket gjort!!!

3/23/2008

GLAD PÅSK!!!

Vi har haft en lugn påsk hittills. God mat och mycket godis men väldigt skralt med påskkärringar. Sonen själv skulle "aaaaldrig i liiiivet klä ut sig" och sådan har han varit jämt. Vilket ju gör att jag inte har några gudomliga påskgubbekort att scrappa... Så mycket tid till det har jag inte heller just nu. Men en LO har det blivit under helgen med tema påsk. Sonen samlade ihop äppelkvistar efter faderns beskärningsarbete, valde fjädrar på affären och pyntade. Var själv lite skeptisk till färgvalet på fjädrar - gult, grönt och lila, men det blev jättefint. Men omöjligt att scrappa... Så det fick bli svartvitt foto.

Det var fantastiskt att se honom jobba med riset, full koncentration, mån om att få balans på alla sätt och vis med placering, färgblandning etc.

Jag har använt mina nyförvärv - Basic Greys nya "sultry" *älskar* och stämplar från Prima (journaling) Forma och Reprint. Allt nyinkommet hos Annas Scrapbooking. Jag har utgått från en skiss av Helene Larsson på Swescrapbooks blogg.

3/11/2008

Gluggfia!

Min underbara lilla brorsdotter har slagit ut 1,5 framtänder vid tre års ålder. Jag tror hon kommer vara gaaaanska trött på att bli kallad Gluggfia när hon fyller 8 och börjar få sina vuxentänder... Sitt fantastiska leende har hon kvar!

Ursäkta urusel bild - tagen nu i mörkret.

Sen har sonen varit på barnkalas i helgen - igen. Men det är ju en utmärkt ursäkt för att sätta sig och göra kort istället för att städa... (Fast denna helgen städade maken HELA huset när jag roade mig vid ett pysselbord i Annas Scrapbookings monter på Barnmässan i Karlstad).

Sen ett supersnabbt kort till en scrapkompis som vann en utmaningstävling i vår COF. Bifogade en RAK också såklart.

3/03/2008

Nya stämplar!!!

Jag blev totalt helt SÅLD på de nya journalingstämplarna från Prima som kom in till Annas Scrapbooking förra veckan. Dom är så otroligt fina allihop så jag kan knappt bärga mig tills jag får använda dom!!! Liiiite dåligt med scraptid har jag dock, så det lär väl dröja. Men första har jag hunnit använda i alla fall.

Jag fick världens roligaste utmaning! Att scrappa med och om favoriter! Tänk att slippa tänka på att försöka variera sig, hitta på nytt.... (som om jag någonsin gjorde det LOL - men nu slapp jag dessutom försöka!) Sonen belv ju det självklara valet att scrappa om. Stämpla, doodla och chalka blev favorittekniker, och precis som på det mesta andra jag gjort på senare tid har jag använt grungeboard, svarta blommor från min retro flower punch, sequiner, utkloppta swirlar och favoritstämpeln Encircled.

Visst är han fantastiskt fin - min son!!!