12/08/2008

Det pågår...

...en tyst men intensiv strid i vårt hem för tillfället. Striden rör smak, eller rättare sagt, frågan om huruvida det finns en objektiv god smak eller om ALLT är subjektivt. Och att om det senare då är fallet, ingen i hushållet har rätt att bestämma hur saker och ting inredningsmässigt skall vara. Maken har outat sig som postmodernist... Och jag har problem. Slagfältet är ett fönster, och prydnaderna i detta kära fönster. Det började med en nyrenovering, och att vi fick några saker att ställa i vår nyrenoverade hall, nämligen två svarta glaskrukor (som det förr eller senare skall finnas blommor i) och en lampa (nu varandes julstjärna) samt två gamla krukor - och har nu fortsatt med frågan om placering. Varje gång jag kommer ner i källaren ser jag detta:Och jag fixar till det. Och nästa gång jag kommer ner står det såhär igen. Och jag blir gaaaalen. Tala gärna om för mig att det är snyggt såhär och att jag måste skärpa till mig. Någon???

Annars har jag pysslat lite, gjort en hel del som blivit piss, men några saker som är ok. Jag har bland annat gjort saker till APiTs newsletter, och sektionen för "Use your Scrap". Tanken är enkel, av de kit jag designat med ska jag också göra lite gott och blandat av det som blivit kvar. Det är egentligen fantastiskt vad man kan få ut av lite papper...

Nu ska jag gå ner och möblera om i fönstret.

9 comments:

erica said...

Haha, så där skulle jag nog oxå ha placerat grejerna =). Hur vill du ha det då?

Bortsett från det så tycker jag dina alster är jättefina. Älskar verkligen LOn, helt underbar!

Anonymous said...

Ja du Tesa, inte lätt med såna strider! Tycker det ser fint ut sådär men jag skulle nog ha stjärnan i ett fönster och de 2 krukorna i det andra fönstret, men smaken är ju delad som... ;))
Stjärnan syns nog bättre utifrån om den inte står i mitten.
Hur vill du ha det då?

Din Lo och kortet är jättefina, så typiskt "Tesa-stil", gillar dina swirlar och färger!

Ha en underbar vecka!!
Kram Susanne

Anonymous said...

Hm, är också mitt uppe i inredningsdilemman. Hos oss handlar det just nu om tavlor och taklampor... Jag hade inte placerat sakerna som på bilden. Hade nog valt att ha stjärnan längst till vänster och de två krukorna brevid, så att de bildar en enhet, och de två vita i det andra. Kram

Anonymous said...

Fniss.... jag håller med dig, tror jag. Altarplaceringar & sådan symmetri är inte riktigt min grej... Hellre balanserad osymmetri...:-) Lycka till!!

Anonymous said...

Hahaha kämpa på!!!!!

Maritha said...

Kanonfint julkort!! Gillar den grona tomten!
Kram

Anonymous said...

Hej Tesa!
Du har en sak att hämta inne i min blogg!
Hoppas du får en fin Lucia och 3:e adventshelg!

Jeanette said...

Vilket fint julkort du gjort. Kalasfint. Tycker ditt fönster är fint.

Kram Jeanette

Anonymous said...

Hej Therese
Jag tycker som du,krukorna ska var ihop på ena sidan och vaserna på den andra. Kämpa på ge dig inte
Kram Nettan
PS Mamma och jag har lika smak
Såg även mitt fina kort tack så mycket.Vore bra om du satt in bilden som du vill ha DS