6/06/2008

Kort i ask!

I går var det disputationsfest för en kär vän. Solen sken och doktorn sken och allt var underbart! Till present fick hon bland annat en keramikskål av fantastiska Pia Sondell som har utställning på konstfrämjandet nu. Eftersom utställningen är sprillans ny så fick vi inte ta med oss skålen. Istället gjorde jag ett kort med skattkarta i med information om hur och när hon kan hitta den, inklusive ett foto på skålen. Det var riktigt kul! Eftersom kortet blev ganska tjockt eftersom det också innehåller en hälsning etc, så gjorde jag en ask istället för kuvert - helt inspirerad av Åsa Bergstrands artikel i senaste Scrapbook mm.

Så har vi en nyklippt son. ÄNTLIGEN sa han när jag berättade att jag beställt tid. Hmmm, måste bli bättre på det där!

6 comments:

Anonymous said...

Godmorgon!
Kikar in och och får se ett alster i jordnära färger, ovanligt! ;)
(men självklart väldigt fint, som allt du gör).

Ta hand om dig!
Kram//Busan

Tesa said...

Halloj! Som alltid jättefint kort. Guud vad lik sin Mamma var min första tanke när jag såg den stiliga nyklippta sonen. Ha en bra helg. Själv ska jag på 40 års fest i kväll, Anna´s träff imorgon och så vann jag biobiljetter till nya Indiana Jones filmen, den ska vi se på Söndag. Barnen ska till mormor o morfar idag och ska stanna där hela helgen. Skönt!!

Anonymous said...

Vilken kille! Han är ju så fantastiskt fin....
Vad kul att få komma och gratulera med ett så fint och ovanlig uppvaktning. Det ser väldigt proffsigt ut!
Kram

Anonymous said...

Snygg kille och kul idé med grattisasken!! Jag hittade en tävling för dig: http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/fasttelefoni/klotter/klottertavling.page ;-) Ha en bra helg!/Heléne

Anonymous said...

Hmm... varför blev det så där knäppt?! Jag provar igen och funkar det inte så får du gå in på telia och leta :-) Testing, testing: http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/fasttelefoni/klotter/klottertavling.page

Ullis said...

*pekar upp mot Tesas inlägg* Jag tänkte PRECIS samma sak när jag såg bilden på J. Han är jättelik dig där!! Har inte tänkt på det tidigare men på denna bilden blev det bara sååå tydligt!! Asken att lägga kort i är superfin! Vilken rolig idé med skattkartan och vad passar bättre då än en grunge döskalle? :) Hoppas du har haft en härlig nationaldag!! Kramar från mig!!