6/22/2008

Härlig midsommar...

...har det varit med god (och mycket) mat, fina och för det mesta glada ungar, mina härliga föräldrar och växlande väder.
Tänker så smått på förra midsommaren då vi satt i ett tält i Strömstad och regnet ÖÖÖÖÖSTE ner. Och kände att jag verkligen hade mycket att vara tacksam för! Jag gjorde den här LOn för att bearbeta den traumatiska händelsen:

Årets Midsommar-LO kommer att ha ett betydligt mer soligt innehåll!

Så pågår det ju en crop på http://www.svenskscrapbooking.se/ och den är överfull av roliga utmaningar. Jag har inte varit hemma sedan i måndags, men min kära mor har ett bra grundutbud av scrapsaker så ett kort har jag gjort i alla fall. Det var en liftutmaning av två av Ankis kort: http://www.skapatavanki.blogspot.com Så här blev min variant.
Det var en rolig utmaning i sig att inte ha sina egna grejor, att inte ha samma utbud!!! Men jag saknade min SAX!!!

Vad gäller mitt andra bidrag "Äntligen nyklippt" får vi väl se hur det går, jag blev "anmäld" av en "medlem" för att ha använt otillåtna medel på den - oklart vad. Blev inte tillfrågad utan ombedd att maila ett foto och jag började svamla på i ett försvarstal och "erkände" återigen stämplarna och jag är skitsur på mig själv. Borde ju ha släppt det där. Efter en gransning av större bild blev den "friad" men det roliga var ju helt borta. Fast, sen har jag inga principer och en cc är en cc och det kommer nya utmaningar och min surhet går över ganska fort. Så.

Skit samma. Roligar är att jag vann 2:a pris med min "Något blått" i skisstävlingen hos http://www.pappochscrap.se/ TJOHOOO!!!!

5 comments:

kicken said...

Jätte fint kort och fin fin Lo.

Kramizzz Kicken

Sofia said...

Regn LO var jättefin skönt att ni fått en mer solig midsommar iår.

Elzie said...

Vilka fina saker du gjort vännen. Hoppas att du har en bra dag.
KRam Elzie

Tracey said...

Beautiful work Tesa, love both projects, sorry I haven't left comments for so long, I have missed your beautiful work, TFS XXX

dragonflys said...

i so love the design of this beautiful card