12/25/2007

Lite julklappar


Vi har haft ett lugnt, väldigt mysigt och mycket aptitligt julfirande tillsammans mina och makens föräldrar. En god jul på alla sätt. Mycket paket blev det också. För oss alla, men såklart allra mest för sonen som dessutom fyller år på julafton.
Lite scrappade saker fanns i tomtens säck, framför allt journaling jars till min mor och svärmor. De verkar tycka att det ska bli kul så jag hoppas på två välmatade böcker till julklapp om ett år. Någon som gjort det tidigare??? Spännande ska det bli!
Sonen fick en sjörövarväska med de suveräna pappren från Rusty Pickle och svärmor en tändsticksask.
Jag önskar en riktigt god fortsättning på jul och nyårshelgen!

12/19/2007

Nu är det jul!


Igår presenterade jag mitt papper på seminariet på handels och jag överlevde. Skönt att ha det gjort, särskilt som det betyder att det är JUL!!! Sen var vi ute och åt härlig indisk middag - jag smällde till med en trerätters. Mmmmm. Idag blir det lite shopping innan jag återvänder till de värmländska skogarna. Skapa Hobby ska definitivt få sig ett litet besök idag! Stockholm är såååå fint med alla lampor och julskyltningar och lockande affärer.


För några dagar sedan gjorde jag en enkel LO efter en skiss av Fnyz till en tävling som http://www.scrapbookbutiken.se/ har. Jag är riktigt nöjd både med enkelheten som sätter fokus på fotona och färgerna. Det svarta papprets utformning är liftat, men kan för mitt liv inte hitta varifrån.

12/14/2007

Välkommen hem!

Nu har jag äntligen gjort ett kort som ska åtfölja hela receptskörden från Swedish Swap part 5 till en medlem som varit bortrest senaste månaden men nu åter landat på svensk mark. Fort gick det och jag önskar att jag hade haft bättre framförhållning. Men nu hade jag inte det... Särskilt insidan hade behövt en uppryckning. Ser slarvigt ut. Ber om ursäkt kära vänner i Swappen -men jag insåg hur det ser ut först nu när jag tittar på fotot. Igår var jag så stressad att jag inte märkte någonting tror jag. Och nu ligger det på lådan med destination Lappland.
När hon ser alla otroligt fina recept hoppas jag att hon blir riktigt sugen att fortsätta att swappa med oss!!!!
Ikväll är det personalfest. Det kan bli kul men jag har INGENTING att ta på mig. Men är belysningen tillräckligt dämpad så kanske min noppiga kjol går ännu en gång...

12/12/2007

Favoritfoto


Mitt andra DT-bidrag till AnnasScrapbooking och det här var sååååå kul! Jag har äntligen scrappat ett gammalt favoritfoto från min tid i Sälen (16 år gammalt...). Åter har jag använt mitt favoritpapper från Melissa Frances så nu får jag väl försöka att gå vidare! Men det är inte lätt. Vad gör man när man snöar in??? Sen har jag fått nya favorit dies från cuttlebug. Små tags och skyltar (eller vad man ska säga). Slängde förpackningen så jag ska ta reda på vad de eg. heter när jag är hos AnnasScrapbooking nästa gång. Så användbara!!! Och jag har fått dille på att göra egna chipboards av diesen. Lackar med decoupage-lack vilket jag hört ska fungera när man använder kartong som inte är syrafri.

Vår Swedish Swap är inne på 5e omgången och denna gång var det julrecept som gällde. Jag gjorde följande då jag precis fått QK minialbum-dies av Anna och bara var tvungen att använda dem. Gillar idén fortfarande men det blev mycket jobb när man skulle göra 7 stycken.Och så ett av uppslagen:

Ha en riktigt trevlig LUCIA och jag önskar att alla får njuta ett underbart luciatåg!! Jag fick mitt i kväll och ungarna var helt gudomliga!

12/08/2007

Födelsedagskort

Sonen ska på födelsedagskalas idag och ett snabbt kort smällde jag ihop här på morgonen. Tyvärr gick det lite för fort så ena Grattis-embossingen blev kladdig. Men jag tror inte att Sofia 7 år bryr sig så mycket om det. Jag ÄLSKAR mina nya SassaFrasLass-papper!!!! Ugglorna här hur söta som helst men jäkligt ljudliga. De hoar och tjoar och drar därnere i scraprummet... Fick välja lite mellan husfrid och scrapping igårkväll så det fick väl bli husfrid men inte var det helt lätt inte... ;)
Jag kommer också att delta i månadens tävling hos Kort i Fokus som du hittar här: http://kortifokus.blogspot.com/2007/12/mnadsutmaning-december-challenge-of.html. Landstoken sponsrar tävlingen med tre supersöta stämplar så det kanske är fler som vill hänga på? Uppgiften var bara att göra ett kort med minst en stämpel - och det är väl det vi håller på med hela tiden! ;)

Ha en trevlig helg!!!

12/05/2007

Det är synd om mig!

Bara så att ni vet! Alldeles för mycket jobb gör att scrappandet fått stå tillbaka (och jag är sååååå sugen) och i morgon smäller det. Då ska jag rotfylla min tand. Det är ångest det! På hög nivå. I morgon lunch är det över och då kan jag äntligen andas ut och då ska jag fira det med lite shopping... Det är jag VÄRD och det ligger ett helt gäng ugglor hos AnnasScrapbooking och hooooar på mig. (SassafrasLass-papper som är gudomliga). Sen, efter rotfyllning och shopping ska det banne mig scrappas. Och genast känns utsikterna för morgondagen mycket bättre.