12/12/2007

Favoritfoto


Mitt andra DT-bidrag till AnnasScrapbooking och det här var sååååå kul! Jag har äntligen scrappat ett gammalt favoritfoto från min tid i Sälen (16 år gammalt...). Åter har jag använt mitt favoritpapper från Melissa Frances så nu får jag väl försöka att gå vidare! Men det är inte lätt. Vad gör man när man snöar in??? Sen har jag fått nya favorit dies från cuttlebug. Små tags och skyltar (eller vad man ska säga). Slängde förpackningen så jag ska ta reda på vad de eg. heter när jag är hos AnnasScrapbooking nästa gång. Så användbara!!! Och jag har fått dille på att göra egna chipboards av diesen. Lackar med decoupage-lack vilket jag hört ska fungera när man använder kartong som inte är syrafri.

Vår Swedish Swap är inne på 5e omgången och denna gång var det julrecept som gällde. Jag gjorde följande då jag precis fått QK minialbum-dies av Anna och bara var tvungen att använda dem. Gillar idén fortfarande men det blev mycket jobb när man skulle göra 7 stycken.Och så ett av uppslagen:

Ha en riktigt trevlig LUCIA och jag önskar att alla får njuta ett underbart luciatåg!! Jag fick mitt i kväll och ungarna var helt gudomliga!

1 comment:

SusanneSj said...

Vad kul att få se dina alster.
Superläckra som vanligt. Gillar när du embossat i guld, blev en jätteeffekt på den LO:n.
Kram o ha det bra