12/08/2007

Födelsedagskort

Sonen ska på födelsedagskalas idag och ett snabbt kort smällde jag ihop här på morgonen. Tyvärr gick det lite för fort så ena Grattis-embossingen blev kladdig. Men jag tror inte att Sofia 7 år bryr sig så mycket om det. Jag ÄLSKAR mina nya SassaFrasLass-papper!!!! Ugglorna här hur söta som helst men jäkligt ljudliga. De hoar och tjoar och drar därnere i scraprummet... Fick välja lite mellan husfrid och scrapping igårkväll så det fick väl bli husfrid men inte var det helt lätt inte... ;)
Jag kommer också att delta i månadens tävling hos Kort i Fokus som du hittar här: http://kortifokus.blogspot.com/2007/12/mnadsutmaning-december-challenge-of.html. Landstoken sponsrar tävlingen med tre supersöta stämplar så det kanske är fler som vill hänga på? Uppgiften var bara att göra ett kort med minst en stämpel - och det är väl det vi håller på med hela tiden! ;)

Ha en trevlig helg!!!

5 comments:

Unknown said...

Kortet är ju hur fantastiskt som helst MED de där hoande ugglorna!! Jag väntar ivrigt på nästa kort eller lo från sig! du inspirerar mig mycket! :)

Jag har också en blog nu! hehe gå in på piasdooling.blogspot.com

Mara said...

Vilket häftigt kort! Lite scrapp och lite kort blandat! Ugglorna och papperen är ju bara för häftiga! (P.s hoppas rotfyllningen gick bra - har gjort det själv och det är ingen höjdare!) Då är man värd lite extra fina sasafrasslas papper!!!

Anonymous said...

Härligt kort återigen, gillar ju brunt och rosa.

Lisbet said...

Hej!

Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor – även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

Ha en bra dag

Anonymous said...

Tack för din kommentar. Kan säga att det flyter just nu. Och ngt TV-tittande har det inte blivit på länge. Tänkte lämna ett kort till Anna, men har totalt glömt bort det. Ikväll är det julfest på skolan så jag får se om jag kan få till ngt när barnen har lagt sig ikväll. Ha det gott kram