10/01/2007

Jag vann!

Har varit med i en tävling hos Annas *pekar åter mot länken nere till vänster*, LO med stämpel och akrylfärg. Och det otroliga har hänt - jag vann! TACK ANNA! Den jag vann med är den här:
Kortet är från konferensen i Geneve i September. Tänkte att det kunde vara kul att ha ett minne från mitt första framträdande på stor internationell konferens. Bilden är på Calvins hus i gamla stan. Hela staden är ju vacker, men gamla stan uppe på berget är fantastisk! Det här är mitt första försök med storleken 6x12 och jag är HELT såld. Min blockering är som bortblåst, det är bara kul och går fort. Jag har gjort tre LO på tre dagar!!! Jag som brukar sitta och veva runt veckovis ibland. Den senaste är den här:


Den är gjord dels för Annas tävling men den gick inte att lägga in så det bidde inget - men det gör ju inget ;) dels för en utmaning på scrapbook.com Imperfect lives - scrap your fear. Texten är om hur den starka kärleken till J också gjort att jag lever med en rädsla och oro att något ska hända. Att kärleken också medför en sårbarhet. Twisten var att använda svart bakgrund och ha med en döskalle.

6 comments:

Anonymous said...

Helt otroligt fina.... Du har ju verkligen scapping i fingrarna!!
Kram kram

Anonymous said...

Grattis! Grattis!!

Lisbet said...

Är ute på en liten efter lunch scrapsurfning. Har tittat lite mer ordentligt på din sida än att bara susa förbi i värsta farten. Känner mig less och utled på allt – reda nu, så lite vacker fägring för ögat är vad jag behöver.

Elzie said...

Förstår mycket väl att du vann. Så jättefina bägge två.
Och du den där medicinen kan vara bra att ha den också *s*.
Ha en bra kväll (har gjort klart recepten jippiee!!!).
Kram Elzie

Anonymous said...

Hej hej!
Men, vad fint och stort grattis!
Såg att du varit inne på vår blogg, och jaaaaa du får länka till oss! Får vi länka till dig?

Ha det gôtt!
// Susanne, simba75
www.systrarnasister.blogg.se

Kif / CiF said...

Kolla in den här länken. Du är bland de utvalda. Grattis.
http://kortifokus.blogspot.com/2007/10/world-card-making-day.html
/Maria
DT-mamma Kort i Fokus

PS: Grattis till din vinst som du skriver om i inlägget. =0)