8/16/2007

Art Journal Challenge # 32

Jag har börjat följa Emily Falconbridges Art Journal Challenge som ett sätt att speeda upp mitt personliga scrappande och testa en friare mer prestigelös stil. Jag ligger hopplöst efter men har ambitionen att göra ett extra då och då, men följa utmaningen där den är just nu.


so, this week's prompt is: quiet...


Och mitt kort blev såhär:
Enkelt med favoritfärgen grön som jag tycker är lugnande. Brev är tystnad för mig - på ett positivt, underbart sätt. Jag önskar jag fick njuta fler tysta stunder med ett trevligt brev.

2 comments:

Anonymous said...

Nu äntligen är det tyst och lugnt i huset! Det var varit värsta cirkusen, Fredrik och Heléna ringde efter att vi pratat och då skulle Isabella åka hem och hon satte igång Rebecca också men det ordnade till sig och nu sover dom.
Ditt sista LO var ju jättebra både bilder och text, jag förstår inte hur du får till det och så har jag tittat på länken Scrapperlicious och blev jätteimponerad av hennes färgval och sammansättningar. Du kan tro att jag blev snopen när det helt plötsligt stod Forshaga på ett kort och nästa så är du med. Jag blir så sugen när jag sitter här och tittar men sen när jag själv ska försöka åstadkomma något så har jag svårt att få till det. Vi måste pratas vid om det är rätt länk jag tittat på men den var i min smak helt suverän. Du och jag har ju samma smak i mycket.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar vara farmor imorgon.
Puss/puss

Lily said...

Älskar ditt kort! Jag ligger lite efter men ska försöka komma ikapp igen inom någon vecka. Kul att du också börjat!