2/10/2009

Månadskit!

Jag älskar månadskit. Det är bland det roligaste som finns att dyka ner i kartongen/påsen när en ny laddning dimper ner i brevlådan. Som julafton en gång i månaden (eller hur många kit man nu har... hehe). Och nu har min favoritbutik gått och blivit med månadskit också. Woha! Och Anna går ut STARKT med fantastiska Marrakechpapper!!! Kolla in det HÄR och det HÄR!!! Båda inkluderade i kittet. Efter lite våndor (svårt att skära i fiiiina papper) så gjorde jag en LO och ett kort:
Sommarlovets inleds alltid med saft- och tårtparty i Hannas trädgård. Tyckte att färgkombinationerna i kittet skrek ut blå himmel, värme och livslust. Layouten är lite löst inspirerad av månadens BG skiss (finns alltid med en superskiss designad av Ms Fleck i BGs månadsbrev). Swirlarna är stämplade och embossade med mitt favoritembosspulver från Inkido med lite glitter i, i det här fallet marinblått.
Sen fyllde min kära mor år i går. GRATTIS MAMMA!!! Och hon ska ju få ett kort såklart. I godan ro satt jag i söndags och och grejade till ett dubbeltagkort a la instruktionerna i senaste Ett Trykk. (man drar i bandet och upp kommer inte en utan två taggar!) Så skriker min älskade make, hörru, ska du inte åka och posta nu!?! Klockan är ju 12.45! Visst, posten har ju gjort ytterligare försämringar!!! Gaaahhh, så det fick vara färdigt, skriva snabbt snabbt, fota (därav dålig kvalitet), ner i kuvert och iväg. Jag hann. Och det blev en fantastisk färgkombination! Jag la till lite bling eftersom min mamma är en juvel, i övrig är allt från kittet.

Så blev jag väldigt glad i morse när jag läste mina mail och fick reda på att mina Valentine-projekt för 1WorldScrap ligger nu ute på Pink Paislees blogg. HÄR. Tjohoo!

Ha en bra dag!

4 comments:

StrawberryPia said...

Åhå vad snyggt Tesa! BG rocks!! :)
Du är utmanad i min blogg! Kram Pia

Anonymous said...

Wow, grattis till publiceringen, så kul!!! :-)

Ja, det är verkligen härliga papper och din lo blev jättefin då pappren verkligen kom till sitt rätta!
Kortet till din mamma är förtjusande! Jag älskar ju bling och swirlar!!!*lol*
Hon måste ha blivit jätteglad över att få ett sånt vackert kort av sin dotter!

Ha en underbar dag och hoppas att ni har lika fint väder som här!

Kramisar från Susanne!

Anonymous said...

Wow, så snyggt! Gillar färgkombon!
//Busan

maritha.wilen said...

Jag blev jätteglad över mitt fina födelsedagskort!! Det är bara synd att inte taggarna syns. Färgerna är helt underbara ihop. Kram och tusen tack!