11/29/2008

Need a break...

...from the christmas business! I've had a fantastic week working with my first kit from APiT. Three beautiful seasonal lines!!! I'll come public with the stuff I've done next week. BUT - I must say after all the mail art, the DT work for Annas Scrapbooking and APiT (all christmas related), it felt GOOD to work on an ordinary birthday card this morning. I used the fab sketch of the week over at 2 Sketches 4 You.

Have a great weekend!!!

11/24/2008

Paper piecing...

...var veckans utmaning på scrapopol. De thar tagit mig lite tid att få ihop, och tillslut fick det bli ännu ett kort till min mail art swap. Nu har jag inte alls många kvar. Det är skönt! De börjar bli lite lika nu...Sen ett väskkort, inspirerat av det kort jag fick från Scrapperlicious för lite sedan.

Och ett grattiskort som det var helt j***a omöjligt att fota. Det hör till ett bokmärke också men det glömde jag ta bild av. Nu ligger allt på posten.Snabbt inlägg - nu ska jag spela lite med sonen innan läggdags.

11/23/2008

Söndag kväll...

...och en vecka utan särskilt mycket scrappande har gått. Försökte knåpa ihop något på träffen i onsdags, men jag K A N I N T E scrappa så. Men det är trevligt att träffa alla härliga scrappiga människor. I kväll har jag i alla fall fått ihop lite smått och gott. Kan inte fota nu på kvällen. Jag avskyr mörkret! Så om jag inte sitter hemma och jobbar något i veckan, lär det ju ta ytterligare en vecka utan uppdatering. Kom dock på att jag har en gammal LO liggandes som jag inte bloggat än. Jag gjorde den till en tävling i september där man skulle scrappa rosa. Det gillar jag! Dessutom hade jag precis köpt min japanese screwpunch, så jag satte dit några hål också.
Nu ska jag titta lite på TV och överraska maken med lite sällskap.

11/17/2008

My first challenge...

...over at A Page in Time will be launched today. It will be a Tesa favourite: a Cut'n bling challenge! Time to put all the machines away and grab the scissors and/or craft knife and get busy! I think this is the core heart of paper craft - and it is so simple and cheap. All one needs is some paper and a pair of good scissors. The bling part... WELL, theese days in dull November, many of us need to bling up our lifes a bit. There are a GREAT kit this month (as usual) at A Page in Time, so go get some and join the challenge. There will be a GREAT prize!!!

This is my sample page. I did it this weekend for the sketch challenge at Scrapperiet's CC. I've given examples on loads of ways to use the scissors. LOL!

I'm amazed how well the colors in BG's Urban prairie papers match with the MM paper! It's like they are made for each other.

Jaaa, då ska jag alltså officiellt påbörja mitt DT-uppdrag hos A Page in Time med att hålla i en utmaning. Jag valde att göra en riktig Tesa-utmaning för att känna mig lite säker: Klippa och blinga skulle man kunna säga! LOL! Jag har en CB, och önskar mig en Gazell eller liknande över allt annat i scrapväg, MEN sax och kniv är och förblir själva kärnan i scrapbooking för mig. Det är enkelt och billigt och KUL! Så använda sax och/eller kniv samt att blinga till det lite såhär i novembermörkret täntke jag kune bli bra. Var gärna med!!! Kiten är fantastiska MASSOR av snygga papper och många utmaningar med fina priser ingår!

11/16/2008

Ännu en CC...

...har fått fart på skapandet i helgen. Denna gången är det Scrapperiet som står för det roliga. Här är korten jag gjort hittills:



För övrigt har det varit en hel del Wii i helgen. Jag köpte en konsol och ett par spel i fredags och det var verkligen en hit! Sonen har inte riktigt vetat hur han ska tacka mig. LOL! Första helgen med TV-spel fick dessutom vara en helg med alldeles för mycket spelande - och det har varit hemskt roligt!

11/13/2008

Basic Grey...

... gillar jag. Massor. LOL! Det här får i alla fall bli sista LO:n med Wassail på ett tag. Hela Urban Prairie-linjen damp ner i postlådan igår, så nu övergår jag till klarare kurbitsinspirerade färger och mönster ett tag. Nu går jag också i väntans tider för att få mitt första DT-kit för A Page in Time. Det ska verkligen bli spännande!!! Vet ännu inte vad det kommer att vara för linjer, men eftersom det är ett december-kit är det väl inte otroligt om det blir något julbetonat... Hoppas det inte blir Wassail! LOL!

11/11/2008

My nestabilities...

...are finally here! It took them almost two months... I made a card for mother in law (who loves craft of all sorts) this afternoon, using the stamps I won at a CC over at Svensk Scrapbooking a couple of weeks ago. I used Kazan's sketch #13 at 2 Sketches 4 You.

Jag har väntat lääääänge, men i går så damp dom ner - mina nya Nestabilities!
Och den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Jag är tacksam för att de kom igår och inte för en vecka sedan, för någon scraptid har knappast funnits. Men idag, efter att ha skickat iväg seminarietexten jag jobbat på så tog jag en timma. Gjorde ett kort till svärmor med de fina stämplarna jag vann av Camillha från Himlen Runt Hörnet på cc på Svensk Scrapbooking för lite sedan. Svärmor älskar handarbete, så jag visste genast vad jag skulle använda dom till!

Nu ska jag ner en sväng till i scraprummet. Har svårartad abstinens...

11/06/2008

Mail art - snart klar!!!

Då och då sitter jag och pysslar med min Mail art-swap och det är kul, särskilt som jag börjar närma mig målet 11 st. Det ska bli intressant att se hur korten ser ut när de kommer fram. Vad sitter kvar och vad har lossnat... Mitt uppdrag på scrapopol denna vecka var att scrappa komplementsfärger. Och jaaaa, jag vet att rött och grönt är fegt och traditionellt. Men har man underbara Wassail-papper så SKIT SAMMA! LOL!
Förra helgen var det CC på Stellas. Det är myyyycket trevligt med CC!!! Jag som varken har så mycket tid att scrappa och dessutom scrappar låååångsamt var ytterst nöjd med två LO och ett kort. Kortet blev väl sådär, men min sista LO blev jag nöjd med. Har äntligen scrappat ett av mina absoluta favoritkort på maken och sonen. Utmaningen var "många måsten": minst fyra mönstrade papper, filtdekorationer, bling, rubons, chipboard, band, blommor, jornaling...



11/03/2008

Månadens DT-uppdrag...

...för Annas Scrapbooking innebar några härliga timmar tillsammans med Wassail. Dom är fina. JÄTTEFINA! Kunde inte förmå mig att sätta saxen i dom... så jag införskaffade några extra innan jag satte igång. Nya stämplar har jag också införskaffat gillar snöflingorna jättemycket! Kul när man gör bra köp!




Helgen har varit en välbehövlig paus. Scrappat en hel del (tror två LO och tre kort är rekord!!! börjar få upp farten!) fixat på tomten - det var ett härligt väder, och umgåtts med sonen. Mycket spel blev det! Nu är det ny vecka och den är sanslös på alla sätt, så nu blir det inte mer i bloggen på ett tag. Ha det gott!