8/31/2008

Hihihi...

...visst ser han kul ut, min man!!! Han var helt chanslös mot värmen, stackarn. Jag har lovat att nästa gång scrappa något pinsamt kort på mig, så nu vet ni vad som väntar... När man ser tillbaka på solen och värmen undrar man onekligen: Vart i helsefyr tog varma vackra augusti vägen??? Har inte grillat på EVIGHETER och när jag vaknar i morgon är det höstmånad...

Igår blev jag i alla fall solig inifrån då Annas Scrapbooking firade 2 år. Härliga människor, goda cupcakes, trevliga erbjudanden. Bättre än så blir det inte.

4 comments:

Anonymous said...

Det är så kul att du scrappar i 'otraditionella' färger och inte är uppbunden med blått till killar och rosa till tjejer.

Kram//Sara

Emmy said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Hej vännen, kikar in och säger hej! :) Hoppas allt är bra med dig nu när hösten är här. Har allt återgått till normala rutiner nu? Hur går det med renoveringen föresten? Saknar dig också! Ser inte till dig så mycket på sb heller nuförtiden. Swapptråden har jag inte tittat till på länge nu. Slutade logga in när det inte skrevs något där under en lång period och sedan har jag glömt att återvända! Får väl kika in någon dag och se om det hänt något där på sistone! :) Nu har i alla fall min blog ett inlägg fullmatat med nya alster!

Kramar, Ullis

The Dolphin Inn said...

Well the language barrier means I have no idea what your description to this photo is but I had to laugh out loud when I saw it TFS XXX