9/29/2007

Är helt såld...


...på 6x12-formatet. Det här är mitt andra försök, det går snabbt och det är KUL! Det här är sommarens absoluta favoritfoton på sonen och kusinen. Jag hoppas att dom alltid kommer att
vara lika goa mot varandra!!!!
Mitt första försök ligger i galleriet hos Annas Scrapbooking där jag deltar i en tävling. *pekar mot länken till vänster*

9/27/2007

Jag har shoppat!!!



Och det är så sanlöst roligt... Skulle ha rosa floss till en swapp men kom ut med allt UTOM just floss. Bland annat en av Autumn Leaves swirliga stämpelsatser *älskar*. Dessutom damp ett paket ner från sb.com-shoppen igår. Fick ett presentkort på $25 av Jen efter en utmaningsvinst och man får mycket för det!!!! Så nu önskar jag mig bara tid att scrappa. I gårkväll gjorde jag en rush med denna månads receptswapp. Nya stämpeln, ny blom-punch och nya papper!!! Dessutom är sequinerna nya - fick dom av mamma i helgen! TACK!

9/23/2007

Ny LO!


I juni firade vi min svägerskas 30-årsdag på Östersjöns böljande vågor. Där tog jag ett foto på mamma som genast blev en favorit. Sedan dess har jag försökt scrappa det (så klart). Flera varianter har det blivit, men jag har inte alls blivit nöjd. En färdig LO la jag till och med ut på forumet - i 30 minuter... Men nu så! Äntligen tycker jag att jag fångat mamma någorlunda riktigt. Stilrent och enkelt, men ändå feminint och glittrigt har varit lite av ledorden - för sådan är hon, min mamma.

9/08/2007

Svärmor ska ha sitt...

...när hon fyller 75 om ett par veckor. Jag har jobbat med ett tag-album i en evighet nu, men idag tog jag mig i kragen och gjorde det klart. Gillar papperen (Rusty Pickle) MASSOR, men det är klart, passar kanske inte så där jättebra för ett album om barnbarnet. Desto bättre passar Siv Anderssons dikt En Farmor som jag är glad att jag hittade. Jag har sett hennes arbete på vykort och när jag sökte på nätet hittade jag massor av fantastiska vardagsdikter som är väldigt användbara.




Idag tappade J sin första tand. Någonstans. På IKEA, kanske, eller på ica. Gråt och tandagnisslan! Han blev så besviken. Hela köret med tandfén och så var uttänkt, men nu stod han där utan tand. "Det var ju min FÖRSTA" grät han. Ibland känner man sig maktlös. Jag tror nog att tandfén hittar hit trots allt!

9/06/2007

Blev SÅÅÅÅ glad ...


...när jag kom hem och öppnade postlådan. Där låg ett paket från Tracey, en "liten RAK" för att jag vann en utmaning för ett tag sedan. Den lilla RAK:en visade sig vara inte alls så liten. Eller hur!!!




Swappar och andra åtaganden som jag haft börjar falla på plats. Jag har lyckats med allt inom tidsramarna utom i ett fall. I går skickade jag mina kakrecept och ser fram emot att få ett helt minialbum med godsaker om ett par dagar! Så här blev mina:



Jag har också gjort mitt allra första minialbum färdigt. Det innehåller 11 vykort från medlemmarna i en COF jag är med i. Vi kallar oss Stonehenge Sisters och kommer från Sverige, England, USA, Australien och Malaysia. Jag ville ju att både fram och baksida skulle synas så jag har använt mig av vanliga OH-blad.




Jag blev ganska nöjd faktiskt!